Ängavallen

Güney İsveç, Vellinge
Ängavallen Genel
Ängavallen Genel
Ängavallen Genel
Ängavallen Genel
Ängavallen Öne Çıkan Resim
Image More +43 fotoğraf
Ängavallen
Ängavallens väg 17-9 Norra Håslöv Güney İsveç, Vellinge

Vellinge bölgesindeki Ängavallen misafirlere kırsal bölgede, Maglarps Eski Kilisesi ve Maglarps GK ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu tarihi otel Kampinge Plajı ile 4,4 mi (7,1 km) ve Soderslatts Golfklubb ile 4,8 mi (7,7 km) mesafede.

Otelde yemek servisi yapan bir kahve dükkânı/kafe bulunuyor. Misafirlere her gün 6.30 ve 10.30 arasında ücretsiz açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 19 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini, geniş duş başlıkları ve saç kurutma makinesi bulunur. Misafirlere ücretsiz şişe su ve güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Kiralık bisiklet gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya bahçe ile manzaranın tadını çıkartın. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, düğün organizasyonu hizmeti ve tur/bilet desteği sunulmaktadır. Misafirler (ücretli) servisi kullanarak yakındaki dükkânlara gidebilir.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, limuzin hizmeti ve lobide ücretsiz gazete servisi mevcuttur. Vellinge bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 1615 m2 alanda konferans merkezi sunmaktadır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Economy
Economy Tek Büyük Yataklı Oda
Family
Family Oda (Etage)
Room
Standard Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Queen Room

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x