Anari Villas Kuta

Lesser Sunda Islands, Kuta
Anari Villas Kuta Genel
Anari Villas Kuta Öne Çıkan Resim
Anari Villas Kuta Dış Mekan
Anari Villas Kuta Dış Mekan
Anari Villas Kuta İç Mekan
Image More +29 fotoğraf
Anari Villas Kuta
Jl. Pararaton No. 8A Legian Lesser Sunda Islands, Kuta

Bu villa misafirlere Kuta (Dewi Sri) bölgesinde, Kuta Galeria Shopping Arcade ve Trans Studio Alışveriş Merkezi ile 15 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı villa Legian Plajı ile 1,4 mi (2,3 km) ve Seminyak Plajı ile 2,3 mi (3,6 km) mesafede.

Villada 24 saat oda servisi sunuluyor. Misafirlerimize ücretli İngiliz kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Bu ayrı ayrı dekore edilmiş villada özel havuz ve düz ekran televizyon mevcut. Size özel, balkon veya veranda vardır. Misafirler için tam boy buzdolabı/dondurucu, set üstü ocak ve mikrodalga fırın olan küçük mutfak. Keyifli vakit geçirmeniz için uydu kanalları ve DVD oynatıcı sunuluyor; ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet var. Misafirler için özel banyoda ayrı küvet ve duş, derin küvet ve geniş duş başlığı vardır.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu villada ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) sunulmaktadır. Misafirler 500 metre içinde çalışan (ücretli) servisi kullanabilir.

Misafirler için hızlı giriş, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Villa, 1 Yatak Odası, Kişiye Özel Havuzlu

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x