Ananya Residence Service Apartment

Tayland Doğu Sahili, Don Hua Lo
Ananya Residence Service Apartment Öne Çıkan Resim
Ananya Residence Service Apartment Dış Mekan
Ananya Residence Service Apartment Dış Mekan
Ananya Residence Service Apartment Dış Mekan
Ananya Residence Service Apartment İç Mekan
Image More +101 fotoğraf
Ananya Residence Service Apartment
3/88 Moo 4, Soi Tohkai Restaurant Donhualo Muang Tayland Doğu Sahili, Don Hua Lo

Ananya Residence Service Apartment konaklamanızda Chonburi bölgesinde, Amata Nakorn Endüstri Parkı ile 11,5 km (7,1 mi) ve Chonburi Hastanesi ile 11,5 km (7,2 mi) mesafede olacaksınız. Bu otel CentralPlaza Chonburi ile 18,3 km (11,4 mil) ve Ang Sila Budist Tapınağı ile 21,9 km (13,6 mil) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Ücretsiz İngiliz kahvaltı servisi hafta içi 6.00 ve 9.00, hafta sonu 6.00 ve 10.00 arasında yapılmaktadır.

Misafirler için 40 klimalı odada buzdolabı ve mikrodalga fırın mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Yemeklerinizi ortak/genel mutfakta hazırlayın. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş/küvet kombinasyonu, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri bulunur.

Misafirlerimiz için açık havuz ve sauna bulunmaktadır. Bu otelde misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, çamaşırhane ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Apart Daire
Room
Family Apart Daire, 2 Yatak Odası, Küvet

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x