Ananda Hualien B&B

Taichang Köyü
Ananda Hualien B&B Öne Çıkan Resim
Ananda Hualien B&B Dış Mekan
Ananda Hualien B&B Dış Mekan
Ananda Hualien B&B Dış Mekan
Ananda Hualien B&B İç Mekan
Image More +54 fotoğraf
Ananda Hualien B&B
No. 16, Lane 210, Mingyi Third Street , Taichang Köyü

Ji'an bölgesindeki Ananda Hualien B&B konaklamanızda, Qinshan Line Bike Path ve Ji'an Keishuin ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu pansiyon Hualien Dongdamen Gece Pazarı ile 3,4 mi (5,5 km) ve Taroko Ulusal Parkı ile 7,6 mi (12,2 km) mesafede.

Misafirler için LED televizyon olan 4 oda mevcuttur. Odalarda özel balkon ve veranda bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri bulunur.

Misafirler spa küveti gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu pansiyonda ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, düğün organizasyonu hizmeti ve ortak alanda televizyon sunulmaktadır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için havaalanından otele transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir ve tren istasyonundan alma hizmeti ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Family
Family Ev, 5 Yatak Odası
Room
Basic Villa

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x