Ananda Hotel Boutique

Caribbean Lowlands, Cartagena
Ananda Hotel Boutique Genel
Ananda Hotel Boutique Genel
Ananda Hotel Boutique Öne Çıkan Resim
Ananda Hotel Boutique Dış Mekan
Ananda Hotel Boutique Dış Mekan
Image More +58 fotoğraf
Ananda Hotel Boutique
Calle del Cuartel No. 36-77 Caribbean Lowlands, Cartagena

Ananda Hotel Boutique misafirlere Cartagena (Cartagena Walled City (Duvarlı Şehir)) bölgesinde, Museum of the Colombian Emerald ve Teatro Heredia yakınında. Bu 4,5 yıldızlı otel Ayala Center ile 1,4 mi (2,3 km) ve Bocagrande Plajı ile 1,3 mi (2 km) mesafede.

Otelin uluslar arası mutfak alanında uzman restoranı Restaurante Vedana misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün alakart servisi yapılmaktadır.

Misafirler minibar ve LCD televizyon bulunan 23 ayrı ayrı döşenmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Kablolu ve kablosuz İnternet erişimi ücretsizdir, ayrıca iyi vakit geçirmeniz için DVD oynatıcı ve kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimizin dinlenebilmesi ve iyi vakit geçirebilmesi için açık havuz, kapalı havuz ve spa küveti vardır. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) vardır. (Ücretsiz) plaj servisi sörf alanına ve kumsala ulaşımı kolaylaştırır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, 24 saat açık ofis ve lobide ücretsiz gazete servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Oda
Deluxe
Deluxe İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Junior Süit
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x