Anan Hotel

Orta Suudi Arabistan, Riyad
Anan Hotel Öne Çıkan Resim
Anan Hotel Dış Mekan
Anan Hotel Dış Mekan
Anan Hotel Yerinde Yemek
Anan Hotel Yerinde Yemek
Image More +21 fotoğraf
Anan Hotel
7401 King Fahd Branch Road Orta Suudi Arabistan, Riyad

Anan Hotel size Riyad merkezinde, Roman Sabratha ve Kingdom Hospital ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu otel Riyad Uluslararası Kongre ve Sergi Merkezi ile 10,9 mi (17,6 km) ve Riyadh Park Mall ile 5,1 mi (8,2 km) mesafede.

Anan Coffe yemek servisi için müsait, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Misafirler için otelde ayrıca 24 saat oda servisi mevcut. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Misafirlere her gün 9.00 ve 11.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 60 klimalı oda minibar ve Akıllı televizyonlar bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda ayrı küvet ve duş, geniş duş başlıkları ve lüks banyo/kozmetik ürünleri bulunur. Misafirlere emanet kasası gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir. Ayrıca misafirler beşik/çocuk yatağı (ücretsiz) isteyebilmektedir.

Bu otelde, 4 kat olan 8 bina var ve misafirler için sigara içmek için özel alanlar var.

Misafirler için 24 saat açık ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Oda
Standard
Standard Oda
Standard
Standard İki Ayrı Yataklı Oda
Executive
Executive Süit
Royal
Royal Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x