Anakato Kiki

Aswan
Anakato Kiki Öne Çıkan Resim
Anakato Kiki Dış Mekan
Anakato Kiki Dış Mekan
Anakato Kiki Dış Mekan
Anakato Kiki Dış Mekan
Image More +18 fotoğraf
Anakato Kiki
West Sohil , Aswan

Aswan bölgesindeki Anakato Kiki konaklamanızda, Western Quarry ve Qubbet al-Hawa ile 10 dakika yürüme mesafesinde konaklayacaksınız. Bu oda ve kahvaltı sunan otel Aswan Çarşısı ile 0,9 mi (1,4 km) ve Bitmemiş Dikilitaş ile 1,1 mi (1,8 km) mesafede.

Bu oda ve kahvaltı sunan otelde, 4 restoran ve 4 kahve dükkânı veya kafe dâhil olmak üzere, yemek servisi yapılan çok sayıda mekan var. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün yerel tarzda servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 4 ayrı ayrı dekore edilmiş oda mevcuttur. Banyolarda duş kabini vardır. Misafirlere elektrikli su ısıtıcıları ve ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu oda ve kahvaltı sunan otelde misafirler için ayrıca danışma (concierge) hizmetleri, otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı ve düğün organizasyonu hizmeti vardır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Traditional Dağ Evi, 2 Tek Kişilik Yatak, Sigara İçilebilir, Nehir Manzaralı
Room
Traditional Dağ Evi, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Sigara İçilebilir, Nehir Manzaralı
Room
Traditional Dağ Evi, 3 Tek Kişilik Yatak, Sigara İçilebilir, Nehir Manzaralı
Room
Traditional Dağ Evi, Sigara İçilebilir, Nehir Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x