An Bang Superior Villa

Orta Vietnam, Cam An
An Bang Superior Villa Öne Çıkan Resim
An Bang Superior Villa Dış Mekan
An Bang Superior Villa Kahvaltı
An Bang Superior Villa Yerinde Yemek
An Bang Superior Villa Oda Manzaraları
Image More +26 fotoğraf
An Bang Superior Villa
211 Nguyen Phan Vinh Cam An Orta Vietnam, Cam An

An Bang Superior Villa misafirlere Hoi An merkezinde, An Bang Plajı ile 3 dakika yürüyüş mesafesinde ve Ha My Plajı ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu spa olan otel My Khe Plajı ile 8,6 mi (13,9 km) ve Cua Dai Plajı ile 1,5 mi (2,4 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler minibar ve düz ekran televizyon bulunan 18 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Odanızda bir Select Comfort yatak bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda lüks banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır.

Tam donanımlı spa misafirlerimize hizmet vermektedir. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve düğün organizasyonu hizmeti sunulmaktadır.

Misafirler için bilgisayar istasyonu, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Superior Oda
Room
Deluxe Oda
Room
Executive Oda
Room
Family Oda
Room
Family Süit, 2 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x