Amsterdam Suite Hotel & SPA

Rimini Coast, Rimini
Amsterdam Suite Hotel & SPA Öne Çıkan Resim
Amsterdam Suite Hotel & SPA Dış Mekan
Amsterdam Suite Hotel & SPA Kahvaltı
Amsterdam Suite Hotel & SPA Kahvaltı
Amsterdam Suite Hotel & SPA Kahvaltı
Image More +112 fotoğraf
Amsterdam Suite Hotel & SPA
Viale Regina Elena 9 Rimini Coast, Rimini

Amsterdam Suite Hotel & SPA misafirlere Rimini (Marina Centro) bölgesinde, Viale Regina Elena ve Viale Vespucci yakınında. Bu plaj olan otel Rimini Plajı ile 0,2 mi (0,3 km) ve Fiera di Rimini ile 4 mi (6,5 km) mesafede.

Il Danubio, Amsterdam Suite Hotel & SPA misafirlerine yemek servisi yapıyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler minibar ve düz ekran televizyon bulunan 26 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Memory foam (visko elastik) yatağınızda Mısır pamuklu çarşaf takımı vardır. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Misafirler için ayrı küvet ve duş olan banyolarda jakuzi ve geniş duş başlıkları bulunur.

Spada misafirlerimize masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı hizmeti sunulmaktadır. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve genel oturma odası vardır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Bu otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 2 toplantı odası vardır. (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Luxury
Luxury Oda, Sigara İçilmez, Deniz Manzaralı
Classic
Classic Dört Kişilik Oda
Room
Classic Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Superior Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, Deniz Manzaralı
Room
Junior Oda, Şehir Manzaralı
Room
Junior Oda, Plaj Manzaralı
Room
Superior Üç Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x