Amsicora Room

Cagliari
Amsicora Room Öne Çıkan Resim
Amsicora Room Dış Mekan
Amsicora Room İç Mekan
Amsicora Room Kahvaltı
Amsicora Room Kahvaltı
Image More +3 fotoğraf
Amsicora Room
Via Guido Baccelli, 13 , Cagliari

Amsicora Room misafirlere Cagliari bölgesinde, plaj yakınında, Sant'Elia Stadyumu ve Bonaria Hz. Meryem Bazilikası 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu pansiyon Poetto Plajı ile 2,1 mi (3,4 km) ve Cagliari Limanı ile 3,2 mi (5,1 km) mesafede.

Pansiyonda oda servisi sunuluyor.

Misafirler mikrodalga fırın ve düz ekran televizyon bulunan 2 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır. Misafirlerimize portatif vantilatörler ve ütü/ütü masası gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca misafirler ütü/ütü masası isteyebilmektedir.

Spor salonu gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın. Bu pansiyonda ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, Ortak Banyo, Bahçe Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x