AMS Raj Palace Sundar

Chennai
AMS Raj Palace Sundar Genel
AMS Raj Palace Sundar Genel
AMS Raj Palace Sundar Genel
AMS Raj Palace Sundar Genel
AMS Raj Palace Sundar Öne Çıkan Resim
Image More +43 fotoğraf
AMS Raj Palace Sundar
#12, Dr.Durgabai Deshmukh Road Raja annamalai Puram , Chennai

AMS Raj Palace Sundar misafirlere Chennai merkezinde, Children's Park ve Ramakrishna Mutt Temple ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu otel Marina Plajı ile 2,6 mi (4,1 km) ve ABD Başkonsolosluğu, Chennai ile 4 mi (6,4 km) mesafede.

Yerel mutfak alanında uzman olan Obul yemek servisi için ideal, bu otelde toplam 2 restoran var; isterseniz 24 saat oda servisi imkanı da mevcut. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 36 klimalı odada buzdolabı ve minibar mevcuttur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için LED televizyon, dijital TV kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri bulunur. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Otelde sunulan masaj ve yüz bakımı ile yorgunluk atın. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve banket salonu sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Bu otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 2 toplantı odası vardır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x