Amora Hotel

Litoral De São Paulo, Litoral Norte Paulista
Amora Hotel Öne Çıkan Resim
Amora Hotel Dış Mekan
Amora Hotel Dış Mekan
Amora Hotel Dış Mekan
Amora Hotel Dış Mekan
Image More +36 fotoğraf
Amora Hotel
Av. Dr. Francisco Loup, 1285 Maresias Litoral De São Paulo, Litoral Norte Paulista

Amora Hotel misafirlere Sao Sebastiao bölgesinde, plajda, Maresias Plajı ile 1 dakika yürüme mesafesinde ve Maresias Meydanı ile yaya olarak 9 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan otel Juquehy Plajı ile 13,3 mi (21,4 km) ve Maresias Şelalesi ile 1,6 mi (2,6 km) mesafede.

Otelin denize sıfır restoranı misafirlere okyanus manzarasına nazır yemek servisi yapıyor. Ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır.

27 odada minibar ve LED televizyon mevcuttur. Odanızda bir pillowtop/yastık üstlü yatak bulunur. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları, DVD oynatıcı ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj sunulmaktadır. Açık havuz, sauna ve spor salonu gibi dinlenme olanaklarından yararlanabilirsiniz. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve düğün organizasyonu hizmeti vardır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, birden fazla dil bilen personel ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Dubleks
Deluxe
Deluxe Oda (Super)
Room
Süit (Master)
Room
Deluxe Oda
Room
Standard İki Ayrı Yataklı Oda (Sem vista e Sem varanda)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x