Ammos Luxury Suites

Molaoi
Ammos Luxury Suites Öne Çıkan Resim
Ammos Luxury Suites Dış Mekan
Ammos Luxury Suites Dış Mekan
Ammos Luxury Suites Dış Mekan
Ammos Luxury Suites İç Mekan
Image More +27 fotoğraf
Ammos Luxury Suites
Elia Lakonias , Molaoi

Ammos Luxury Suites misafirlere Monemvasia bölgesinde, plaj yakınında, Ionian Sea ile 1 dakika yürüme mesafesinde ve Elea Chapel ile yaya olarak 7 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu apart daire Limáni ile 0,4 mi (0,6 km) ve Viandini Plajı ile 0,5 mi (0,8 km) mesafede.

Misafirler için mutfak olan 18 ayrı ayrı dekore edilmiş odası mevcuttur. Odalarda özel mobilyalı balkonlu bulunur. Kablolu ve kablosuz İnternet erişimi ücretsizdir, iyi vakit geçirmeniz için Akıllı televizyonlar ve uydu kanalları vardır. Misafirlere minibar ve buzdolabı gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler buhar odası gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu apart dairede ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Süit,
Süit, 1 Yatak Odası, Deniz Manzaralı
Süit,
Süit, 1 Yatak Odası, Şömine, Deniz Manzaralı
Stüdyo,
Stüdyo, Deniz Manzaralı
Apart
Apart Daire, 2 Yatak Odası, Deniz Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x