AMIRA LUXURY RESORT & SPA

Yunan Adaları, Adelianos Kampos
AMIRA LUXURY RESORT & SPA Genel
AMIRA LUXURY RESORT & SPA Genel
AMIRA LUXURY RESORT & SPA Genel
AMIRA LUXURY RESORT & SPA Dış Mekan
AMIRA LUXURY RESORT & SPA Dış Mekan
Image More +72 fotoğraf
AMIRA LUXURY RESORT & SPA
ADELIANOS KAMPOS Yunan Adaları, Adelianos Kampos

Resmo bölgesindeki AMIRA LUXURY RESORT & SPA konaklamanızda, Platanes Beach ile 5 dakika yürüme mesafesinde ve Rethimno Kart ile 8 dakika yürüme mesafesinde konaklayacaksınız. Bu 5 yıldızlı otel Blue Beach ile 1,9 mi (3 km) ve Horse Park Rethymno Binicilik Kulübü ile 2 mi (3,2 km) mesafede.

ALMYRA yemek servisi için ideal, bu otelde, 3 restoran ve kahve dükkânı/kafe dâhil olmak üzere, yemek servisi yapılan çok sayıda mekan var. Misafirlere içecek servisi yapan havuz kenarı barı ve 2 bar/dinlenme salonu bulunmaktadır. Misafirlerimize her gün tam servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 172 klimalı oda espresso kahve makinesi ve Akıllı televizyonlar bulunmaktadır. Odanızda bir memory foam (visko elastik) yatak bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri bulunur.

Spada misafirlerimize masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı hizmeti sunulmaktadır. Özel plajda bir günden sonra açık havuz ve kapalı havuz dâhil dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanabilirsiniz. Bu Akdeniz stili otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda, Deniz Manzaralı
Superior
Superior Oda
Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda, Plaj Manzaralı
Junior
Junior Tek Büyük Yataklı Oda, Kısmi Deniz Manzaralı
Junior
Junior Tek Büyük Yataklı Oda, Okyanus Manzaralı
Executive
Executive Tek Büyük Yataklı Oda, Okyanus Manzaralı
Executive
Executive Tek Büyük Yataklı Oda, Okyanus Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x