Amira

Teselya Ve Merkez Yunanistan, Skiathos Town
Amira Genel
Amira Öne Çıkan Resim
Amira Dış Mekan
Amira Kahvaltı
Amira Kahvaltı
Image More +30 fotoğraf
Amira
Kotroni Teselya Ve Merkez Yunanistan, Skiathos Town

Amira misafirlere Skiathos bölgesinde, plaj yakınında, Papadiamantis Evi ile 4 dakika yürüme mesafesinde ve Skianthos Limanı ile yaya olarak 6 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Koukounaries Plajı ile 7,2 mi (11,7 km) ve Papadiamanti Museum ile 0,6 mi (0,9 km) mesafede.

Yemek servisi için Pool Bar ideal, bu havuz kenarı bistro bar/oturma salonu ve havuz manzarasıyla dikkat çekiyor. İsterseniz belirli saatlerde oda servisi imkanı da var. Havuz kenarı barında misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün tam servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 15 klimalı oda buzdolabı ve LED televizyon bulunmaktadır. Odalarda özel mobilyalı balkon veya avlu bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirler sezonluk açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği vardır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, Balkon
Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, Kişiye Özel Havuzlu

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x