Aminess Gaia Green Villas

Kvarner (bölge), Njivice
Aminess Gaia Green Villas Genel
Aminess Gaia Green Villas Genel
Aminess Gaia Green Villas Genel
Aminess Gaia Green Villas Genel
Aminess Gaia Green Villas Genel
Image More +44 fotoğraf
Aminess Gaia Green Villas
Primorska Cesta BB Kvarner (bölge), Njivice

Aminess Gaia Green Villas misafirlere Omisalj bölgesinde, plaj yakınında, Kvarner Koyu ile 1 dakika yürüme mesafesinde ve Jadran-Njivice Plajı ile yaya olarak 8 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan apart daire Malinska Beach ile 4,1 mi (6,6 km) ve Haludovo Plajı ile 4,2 mi (6,7 km) mesafede.

Pizzeria Bukaleta yemek servisi için ideal, bu apart dairede toplam 2 restoran var; isterseniz belirli saatlerde oda servisi imkanı da mevcut. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli yerel tarzda kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 80 klimalı odada mutfak, buzdolabı ve set üstü ocak bulunmaktadır. Odalarda özel mobilyalı balkon veya avlu bulunur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için LCD televizyon, uydu kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimiz için spor salonu ve kiralık bisiklet bulunmaktadır. Bu apart dairede misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon ve resepsiyonda emanet kasası vardır. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Villa
Villa (Salvia)
Villa
Villa (Lilium)
Room
Basic Villa (Olea)
Room
Villa (Pinus)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x