Amerikan Samoa Otelleri Ara

En uygun Amerikan Samoa otel fiyatları arasında karşılaştırma yap, en ucuz Amerikan Samoa otellerini listele.

  • Otel Bul
  • Rezervasyon Sorgula
Şehir, ilçe, tema, otel adı ara
Giriş ve Çıkış Tarihi
Giriş ve çıkış tarihini seçin
Konuk Sayısı
2 Yetişkin

Amerikan Samoa Hakkında

Amerikan Samoası Pasifik Okyanusu’nun güneyinde yer alan bir adalar topluluğu. En büyük adası Tutuila ve başkenti Pago Pago. Ülke Amerika Birleşik Devletleri’ne bağlı özerk bir devlet ve gerçek bir doğa harikası. Ada açıklarında büyük mercan resifleri, iç kesimlerinde ise yağmur ormanları bulunuyor. Ülkede tropikal iklim hâkim olsa da sık yağış aldığından ve sürekli alize rüzgârları estiğinden yumuşak bir iklime sahip. Yıl boyu sıcaklık 20 ile 32 derece arasında değişiklik gösteriyor ve nem oranı her zaman çok yüksek.

Amerikan Samoası’nda çok çeşitli ağaçların yanı sıra egzotik kuş türlerine de rastlayabilirsiniz. Ülke ekonomisinin can damarını turizm oluşturuyor. Harika plajları, tertemiz denizi ve ormanlık alanları ile her yıl çok sayıda turist tarafından ziyaret ediliyor.

Amerikan Samoası’nda tarım ancak halkın ihtiyaçlarını karşılayacak düzeyde yapılıyor. Çoğu yiyecek maddesi ithal ediliyor. Balıkçılık oldukça yaygın ve turistlere seyahatleri sırasında ülkenin değişik balık türlerinden mutlaka denemeleri tavsiye ediliyor.

Amerikan Samoası Ulusal Parkı, 2600 hektarlık alanı karada ve 1000 hektarlık alanı suda olmak üzere toplam 3600 hektar büyüklüğünde bir park. Bu parkta mercan resifleri ve yağmur ormanları bulunuyor. Parkın bir kısmına ancak küçük bir uçakla bir kısmına ise ancak deniz yoluyla ulaşılabiliyor.

Ziyaretiniz sırasında mutlaka keşfetmeniz gereken bu doğal güzellik misafirlerine trekking, tüplü dalış, şnorkelli dalış gibi etkinlikler de sunuyor. Parkın içinde küçük bir konaklama tesisi de bulunuyor.

Amerikan Samoası Amerika Birleşik Devletleri’ne bağlı olduğundan vize için Amerika Konsolosluğu’na başvurmalısınız.

Ülkeye Türkiye üzerinden direkt uçuş bulunmuyor ancak tüm aktarmalı uçuş alternatiflerini Enuygun.com’da görüntüleyebilir, karşılaştırabilir ve en uygun uçak biletini satın alabilirsiniz.