Americas Best Value Inn Mount Vernon

Southern İllinois, Mount Vernon
Americas Best Value Inn Mount Vernon Genel
Americas Best Value Inn Mount Vernon Öne Çıkan Resim
Americas Best Value Inn Mount Vernon Kahvaltı
Americas Best Value Inn Mount Vernon Banyo Tipleri
Americas Best Value Inn Mount Vernon Banyo Tipleri
Image More +12 fotoğraf
Americas Best Value Inn Mount Vernon
222 South 44th Street Southern İllinois, Mount Vernon

Mount Vernon bölgesindeki Americas Best Value Inn Mount Vernon misafirlere kırsal bölgede, King City Square Alışveriş Merkezi ve Crossroads Community Hospital 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Crossroads Community Hospital ile 0,9 mi (1,4 km) ve Good Samaritan Regional Health Center ile 1,6 mi (2,6 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde oda servisi sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimiz için kontinental dâhildir.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 45 klimalı oda buzdolabı ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyoda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize emanet kasası, mikrodalga fırın ve telefon ile ücretsiz şehir içi telefon görüşmesi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Oda,
Oda, 2 Büyük (Queen) Boy Yatak, Sigara İçilmez
Oda,
Oda, 1 Çift Kişilik Yatak, Sigara İçilmez
Room
Oda, 2 Çift Kişilik Yatak, Sigara İçilmez
Room
Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Engellilere Uygun, Sigara İçilmez
Room
Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Sigara İçilmez
Room
Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak, Sigara İçilmez

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x