America Luxury Intracoastal Apartments

South Florida, Sunny Isles Beach
America Luxury Intracoastal Apartments Genel
America Luxury Intracoastal Apartments Genel
America Luxury Intracoastal Apartments Öne Çıkan Resim
America Luxury Intracoastal Apartments Dış Mekan
America Luxury Intracoastal Apartments Dış Mekan
Image More +30 fotoğraf
America Luxury Intracoastal Apartments
16950 North Bay Rd South Florida, Sunny Isles Beach

America Luxury Intracoastal Apartments misafirlere Sunny Isles Beach bölgesinde, plaj yakınında, Hollywood Plajı ve Aventura Alışveriş Merkezi ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu daire Hard Rock Stadyumu ile 9,2 mi (14,7 km) ve Collins Avenue Alışveriş Alanı ile 10,1 mi (16,2 km) mesafede.

Misafirler için 2 ayrı ayrı dekore edilmiş odada mutfak, buzdolabı ve set üstü ocak mevcuttur. Yatağınızda kaliteli yatak takımı bulunur ve tüm odalarda Büyük (Queen) Boy çekyat vardır. Odalarda özel mobilyalı balkon veya avlu bulunur. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için kablolu TV kanalları olan 40-inç LCD televizyon ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, derin küvetler ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri.

Açık havuz, sauna ve spor salonu dâhil sunulan dinlenme fırsatlarından yararlanın. Bu dairede ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve çamaşırhane mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Luxury
Luxury Apart Daire, 2 Yatak Odası, Okyanus Manzaralı, Plaj Kenarı
Room
Luxury Apart Daire, 1 Yatak Odası, Okyanus Manzaralı, Plaj Kenarı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x