Amera Suites

Decentralized Administration Of The Aegean, Fira
Amera Suites Öne Çıkan Resim
Amera Suites Dış Mekan
Amera Suites İç Mekan
Amera Suites Kahvaltı
Amera Suites Oda Manzaraları
Image More +59 fotoğraf
Amera Suites
Agiou Athanasiou Fira Decentralized Administration Of The Aegean, Fira

Santorini bölgesindeki Amera Suites konaklamanızda, Ege Adaları ile 1 dakika yürüme mesafesinde ve Arkeoloji Müzesi ile 8 dakika yürüme mesafesinde konaklayacaksınız. Bu 4 yıldızlı pansiyon Athinios Limanı ile 6,2 mi (9,9 km) ve Kamari Plajı ile 6,9 mi (11,1 km) mesafede.

Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimiz için 2 klimalı odada özel spa küveti ve düz ekran televizyon vardır. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Misafirlere emanet kasası ve buzdolabı gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Açık havuz gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın. Bu pansiyonda ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, valiz dolabı ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda, Sıcak Su Havuzu, Deniz Manzaralı
Deluxe
Deluxe Oda, Sıcak Su Havuzu, Deniz Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x