Amenity Hotel & Resort Lipno

Bohemia, Lipno nad Vltavou
Amenity Hotel & Resort Lipno Genel
Amenity Hotel & Resort Lipno Genel
Amenity Hotel & Resort Lipno Genel
Amenity Hotel & Resort Lipno Genel
Amenity Hotel & Resort Lipno Genel
Image More +158 fotoğraf
Amenity Hotel & Resort Lipno
Lipno nad Vltavou 999 Bohemia, Lipno nad Vltavou

Amenity Hotel & Resort Lipno misafirlere Lipno nad Vltavou bölgesinde, göl üzerinde, Lipno Ski Area ve Lipno Barajı 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı resort otel Lipno Ahşap Yaya Yolu ile 1,9 mi (3,1 km) ve St. Ulrich Church ile 4,6 mi (7,5 km) mesafede.

Bölgesel mutfak sevenler için Restaurance Blue Lipno ideal; otelin denize sıfır aile restoranı içecek servisi yapılan bir bar/oturma salonu ile dikkat çekiyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Oteldeki plaj bar misafirlere içecek servisi yapıyor.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 53 oda mevcuttur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize emanet kasası ve güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca misafirler ütü/ütü masası isteyebilmektedir.

Misafirlerimiz günlerini özel plajda geçirebiir veya 3 spa küveti keyfi sürebilir. Bu resort otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, atari salonu/oyun odası ve kayak dolabı sunulmaktadır.

Misafirler için çamaşırhane ve lobide kahve servisi vardır. Lipno nad Vltavou bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu resort otel misafirlerimize 3122 m2 alanda konferans alanı sunmaktadır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda
Junior
Junior Süit
Deluxe
Deluxe Ev (B)
Standard
Standard Ev (B)
Chalet
Chalet
Room
Deluxe Süit
Room
Family Dört Kişilik Oda
Room
Deluxe Ev (A)
Room
Standard Ev (A)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x