Amega Hotel

Metro Luzon Urban Beltway, Tagaytay
Amega Hotel Öne Çıkan Resim
Amega Hotel Kahvaltı
Amega Hotel Yerinde Yemek
Amega Hotel Yerinde Yemek
Amega Hotel Oda Düzeni
Image More +5 fotoğraf
Amega Hotel
Emilio Aguinaldo Hwy Silang Crossing East Metro Luzon Urban Beltway, Tagaytay

Amega Hotel misafirlere Tagaytay (Silang Junction South) bölgesinde, Ayala Malls Serin Alışveriş Merkezi ve Lourdesli Hz. Meryem Kilisesi ile 5 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Sky Ranch Eğlence Parkı ile 2,2 mi (3,5 km) ve Tagaytay Olivarez College ile 0,6 mi (1 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için otelde belirli saatlerde oda servisi imkanı sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 6.00 ve öğlen arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 10 klimalı oda minibar ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, ayrı küvet ve duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirler için otelde masaj hizmeti sunulmaktadır, ayrıca çatı katında teras ve bahçe mevcuttur. Bu otelde misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, kütüphane ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Deluxe Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x