AMC Royal Hotel & Spa

Kızıldeniz Kıyısı, Al Ahyaa
AMC Royal Hotel & Spa Genel
AMC Royal Hotel & Spa Genel
AMC Royal Hotel & Spa Genel
AMC Royal Hotel & Spa Genel
AMC Royal Hotel & Spa Genel
Image More +79 fotoğraf
AMC Royal Hotel & Spa
El Ahyaa Area Kızıldeniz Kıyısı, Al Ahyaa

AMC Royal Hotel & Spa konaklamanızda Hurgada bölgesinde, El Gouna Stadı ile 10,7 km (6,6 mi) ve El Gouna Plajı ile 18 km (11,2 mi) mesafede olacaksınız. Bu 5 yıldızlı otel Hurghada City Center Alışveriş Merkezi ile 8,8 mi (14,1 km) ve New Marina (Yeni Marina) ile 13,7 mi (22,1 km) mesafede.

Bu otel misafirlere her şey dâhil fiyatlar sunmaktadır. Her şey dâhil fiyatlara otel restoranlarındaki servis edilen yiyecek ve içecekler dâhildir. Bazı restoranlarda yemek servisi, özel yemekler ve yemek çeşitleri, bazı içkiler ve diğer hizmetler için ücret alınabilir.

Uluslar arası mutfak alanında uzman olan Blue Lagoon Restaurant yemek servisi için ideal, bu otelde, 3 restoran ve kahve dükkânı/kafe dâhil olmak üzere, yemek servisi yapılan çok sayıda mekan var. Plaj bar, havuz kenarı barı veya bir 3 bar/dinlenme salonu ile serinletici bir içki içerek rahatlayın. Misafirlerimiz için açık büfe dâhildir.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 395 klimalı oda minibar ve LCD televizyon bulunmaktadır. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimize ücretli kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Özel plajda bir günden sonra gece kulübü ve açık havuz dâhil dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanabilirsiniz. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve atari salonu/oyun odası sunulmaktadır.

Misafirler için ücretli kablolu İnternet, hızlı giriş ve hızlı çıkış mevcuttur. Hurgada bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 2153 m2 alanda konferans merkezi sunmaktadır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Premium
Premium Oda, Kısmi Deniz Manzaralı
Room
Standard Room (Back view)
Room
Premium Oda, Havuz Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x