Ambrosial Suites

Tayland Doğu Sahili, Pattaya Körfezi
Ambrosial Suites Öne Çıkan Resim
Ambrosial Suites Oda Manzaraları
Ambrosial Suites Oda Manzaraları
Ambrosial Suites Oda Manzaraları
Ambrosial Suites Oda Manzaraları
Image More +31 fotoğraf
Ambrosial Suites
Pattaya 2nd road, Opp. White Rose Hotel Banglamung Tayland Doğu Sahili, Pattaya Körfezi

Ambrosial Suites size Pattaya (Pattaya Körfezi) bölgesinde, Walking Street (Yürüyüş Yolu) yakınında ve Pattaya Plajı ile yaya olarak 6 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Jomtien Plajı ile 2,1 mi (3,4 km) ve Pattaya Plajı Yolu ile 0,5 mi (0,7 km) mesafede.

Restoranda Ambrosial Suites misafirlerine yemek servisi yapılıyor, isterseniz hafif yemek büfesi/şarküteri alternatifi de var.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 11 klimalı oda minibar ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlere elektrikli su ısıtıcıları ve ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya çatı katında teras ile manzaranın tadını çıkartın. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Süit
Room
Premium Süit, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Küçük Mutfak, Şehir Manzaralı
Room
Sky Suite (2 Bedroom Family Suite)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x