Ambient Hotel

Osrednjeslovenska, Domzale
Ambient Hotel Genel
Ambient Hotel Genel
Ambient Hotel Öne Çıkan Resim
Ambient Hotel Dış Mekan
Ambient Hotel Dış Mekan
Image More +43 fotoğraf
Ambient Hotel
Askerceva 6A Osrednjeslovenska, Domzale

Ambient Hotel konaklamanızda Domzale bölgesinde, Volcji Potok Arboretumu ile 7,3 km (4,5 mi) ve Ljubljana Şehir Pazarı ile 14,4 km (9 mi) mesafede olacaksınız. Bu spa olan otel Triple Köprüsü ile 15,1 km (9,4 mi) ve Dragon Köprüsü ile 20,3 km (12,6 mi) mesafede.

Ambient hotel restoranı misafirlere bahçe manzarasına nazır yemek servisi sunuyor. Ayrıca isteyenler için belirli saatlerde oda servisi mevcut. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 73 klimalı odada LCD televizyon mevcuttur. Odanızda bir Select Comfort yatak bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve saç kurutma makinesi vardır.

Spada misafirlerimize masaj ve vücut bakımı sunulmaktadır. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, kayak dolabı ve ortak alanda televizyon sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Comfort
Comfort Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Economy
Economy Tek Büyük Yataklı Oda
Economy
Economy Tek Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x