Ambelos

Malevizi
Ambelos Öne Çıkan Resim
Ambelos Dış Mekan
Ambelos Dış Mekan
Ambelos Dış Mekan
Ambelos Dış Mekan
Image More +38 fotoğraf
Ambelos
Agia Pelagia , Malevizi

Ambelos misafirlere Malevizi bölgesinde, plaj yakınında, Mononaftis Plajı ve Stay Wet ile 15 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu apart daire Kandiye Limanı ile 16,9 mi (27,3 km) ve Peninsula Private Beach ile 0,7 mi (1,1 km) mesafede.

Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 8.00 ve 10.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 29 odada küçük mutfak, buzdolabı ve set üstü ocak bulunmaktadır. Odalarda özel mobilyalı balkon veya avlu bulunur. Ücretsiz kablosuz İnternet vardır, iyi vakit geçirmeniz için 32 inç düz ekran televizyon sunulur. Misafirlere elektrikli su ısıtıcıları gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. sınırlı olarak oda/kat hizmeti verilmektedir. Ayrıca misafirler beşik/çocuk yatağı (ücretsiz) isteyebilmektedir.

Misafirler sezonluk açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu apart dairede misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği vardır.

Resepsiyon personeli sınırlı saatler içinde hizmet verir. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

İki
İki Ayrı Yataklı Oda
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda
Apart
Apart Daire, 1 Yatak Odası (for 2)
Apart
Apart Daire, 1 Yatak Odası (for 3)
Apart
Apart Daire, 1 Yatak Odası (for 4)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x