Ambady Estate

Devikolam
Ambady Estate Genel
Ambady Estate Genel
Ambady Estate Genel
Ambady Estate Genel
Ambady Estate Genel
Image More +38 fotoğraf
Ambady Estate
3rd Mile, Pallivasal Chithirapuram , Devikolam

Devikolam bölgesindeki Ambady Estate misafirlere kırsal bölgede, Munnar Juma Mescidi ve St. Thomas Marthoma ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Dreamland Çocuk Parkı ile 4,4 mi (7,1 km) ve Carmal Kilisesi ile 6,1 mi (9,8 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirlerimize her gün tam servisi yapılmaktadır.

8 odada buzdolabı ve LED televizyon mevcuttur. Odalarda özel veranda bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş/küvet kombinasyonu ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Safari deneyimi yaşayabilir ve açık tenis kortu ile yorgunluk atabilirsiniz. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve ücretsiz bebek bakımı sunulmaktadır. (Ücretsiz) bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken noktalara ulaşmak kolay.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Luxury
Luxury Kır Evi, 1 Yatak Odası, Dağ Manzaralı
Room
Family Villa, 3 Yatak Odası, Bahçe Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x