Amatara Welleisure Resort

Güney Tayland, Wichit
Amatara Welleisure Resort Genel
Amatara Welleisure Resort Genel
Amatara Welleisure Resort Genel
Amatara Welleisure Resort Genel
Amatara Welleisure Resort Genel
Image More +134 fotoğraf
Amatara Welleisure Resort
84 Moo 8 Sakdidej Road Güney Tayland, Wichit

Amatara Welleisure Resort konaklamanızda Wichit bölgesinde, Phuket Akvaryumu ile 1,2 km (0,8 mi) ve Central Festival Phuket Alışveriş Merkezi ile 13 km (8,1 mi) mesafede olacaksınız. Bu 5 yıldızlı resort otel Bangkok Phuket Hastanesi ile 14,3 km ve Tian Tan Buddha bronz Buda heykeli ile 20,4 km mesafede.

Resort otelin restoran misafirlere içecek servisi yapılan bar/oturma salonu, bahçe manzarası ve açık havada yemek servisiyle dikkat çekiyor. Ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Plaj barında ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler kapalı özel spa küveti ve LCD televizyon olan 105 ayrı ayrı döşenmiş odadan birinde kalabilir. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları mevcuttur. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Spada misafirlerimize masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı hizmeti sunulmaktadır. Özel plajda güneşin tadını çıkartabilir veya açık havuz ve açık tenis kortu dâhil dinlenme olanaklarından yararlanabilirsiniz. Bu resort otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) vardır. Misafirler 0 kilometre içinde çalışan (ücretli) servisi kullanarak çevreyi gezebilir.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, ofis ve limuzin hizmeti mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Cape
Cape Panwa Suite
Room
Ocean Pavilion
Room
Bay View Pool Villa
Room
Bay View Suite
Room
Sea View Suite
Room
Ocean View Pool Villa
Room
Pool Pavilion

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x