Amarynthos Resort Hotel

Teselya Ve Merkez Yunanistan, Eretria
Amarynthos Resort Hotel Genel
Amarynthos Resort Hotel Genel
Amarynthos Resort Hotel Genel
Amarynthos Resort Hotel Genel
Amarynthos Resort Hotel Genel
Image More +36 fotoğraf
Amarynthos Resort Hotel
Galazia Nera 44, Amarynthos, Evia Teselya Ve Merkez Yunanistan, Eretria

Amarynthos Resort Hotel misafirlere Eretria bölgesinde, plaj yakınında ve Amarynthos Limanı ile 8 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Eretria Limanı ile 8,9 mi (14,4 km) ve Eretria Plajı ile 9,1 mi (14,7 km) mesafede.

Bu otel misafirlere her şey dâhil fiyatlar sunmaktadır. Her şey dâhil fiyatlara otel restoranlarındaki servis edilen yiyecek ve içecekler dâhildir. Bazı restoranlarda yemek servisi, özel yemekler ve yemek çeşitleri, bazı içkiler ve diğer hizmetler için ücret alınabilir.

Misafirlere yemek servisi için Main Restaurant ideal; otelin denize sıfır restoranı misafirlere bahçe manzarasına nazır yemek servisi yapıyor. Ayrıca 24 saat oda servisi imkanı mevcut. Plaj bar, havuz kenarı barı veya bir 2 bar/dinlenme salonu ile serinletici bir içki içerek rahatlayın. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 218 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Açık havuz ve açık tenis kortu dâhil dinlenme olanaklarından mutlaka yararlanın. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Classic
Classic Tek Büyük Yataklı Oda, Deniz Manzaralı
Classic
Classic Tek Büyük Yataklı Oda, Bahçe Manzaralı
Family
Family Oda
Superior
Superior Üç Kişilik Oda, Deniz Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x