Amarpreet, Aurangabad - AM Hotel Kollection

Aurangabad
Amarpreet, Aurangabad - AM Hotel Kollection Öne Çıkan Resim
Amarpreet, Aurangabad - AM Hotel Kollection Yerinde Yemek
Amarpreet, Aurangabad - AM Hotel Kollection Yerinde Yemek
Amarpreet, Aurangabad - AM Hotel Kollection Yerinde Yemek
Amarpreet, Aurangabad - AM Hotel Kollection Banyo Tipleri
Image More +11 fotoğraf
Amarpreet, Aurangabad - AM Hotel Kollection
Amarpreet Chowk, Jalna Road , Aurangabad

Amarpreet, Aurangabad - AM Hotel Kollection misafirlere Aurangabad merkezinde, Shah Ganj Masjid ve Bani Begum Garden ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu otel Siddharth Bahçesi ve Hayvanat Bahçesi ile 1,5 mi (2,4 km) ve Mahatma Gandhi Mission Tıp Okulu ve Hastanesi ile 1,7 mi (2,7 km) mesafede.

Uluslar arası mutfak alanında uzman olan Indian Street Restaurant yemek servisi için ideal, bu otelde toplam 2 restoran var; isterseniz belirli saatlerde oda servisi imkanı da mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

33 odada buzdolabı ve LCD televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları mevcuttur. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Otelde konferans alanı ve toplantı odası vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Executive
Executive Oda, 1 Yatak Odası
Room
Premium Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Deluxe Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x