Amami Beach Resort

Metro Luzon Urban Beltway, San Isidro
Amami Beach Resort Genel
Amami Beach Resort Genel
Amami Beach Resort Genel
Amami Beach Resort Öne Çıkan Resim
Amami Beach Resort Dış Mekan
Image More +48 fotoğraf
Amami Beach Resort
Talipanan Metro Luzon Urban Beltway, San Isidro

Amami Beach Resort misafirlere Abra de Ilog bölgesinde, plajda, Talipanan Plajı ile Aninuan Plajı 5 dakika yürüme mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan pansiyon Beyaz Plaj ile 1,2 mi (1,9 km) ve Bayanan Plajı ile 2 mi (3,2 km) mesafede.

Yemek servisi için Amami Beach Restaurant ideal; otelin restoranı misafirlere içecek servisi yapılan bar/oturma salonu ile dikkat çekiyor. Ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Misafirlere her gün 7.00 ve 11.00 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 6 ayrı ayrı dekore edilmiş oda mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj sunulmaktadır. Bu pansiyonda misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, bebek bakımı (ücretli) ve atari salonu/oyun odası vardır.

Misafirler için hızlı giriş, hızlı çıkış ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Pansiyonda konferans merkezi ve toplantı odası vardır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Classic Oda
Room
Deluxe Oda
Room
Classic Ağaç Ev
Room
Premium Süit
Room
Economy Bungalov
Room
Family Üç Kişilik Oda
Room
Deluxe Oda
Room
Senior Oda
Room
Basic Oda
Room
Basic Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x