AMAKS Tourist hotel

Golden Ring (bölge), Ivanovo
AMAKS Tourist hotel Genel
AMAKS Tourist hotel Genel
AMAKS Tourist hotel Genel
AMAKS Tourist hotel Genel
AMAKS Tourist hotel Genel
Image More +111 fotoğraf
AMAKS Tourist hotel
Naberezhnaya 9 Golden Ring (bölge), Ivanovo

AMAKS Tourist hotel konaklamanızda Ivanovo merkezinde, Ivanovo Tarih Müzesi ve İvanovski Baskı Pamuk Müzesi ile 10 dakika yürüme mesafesinde olacaksınız. Bu otel İvanovo Bölge Sanat Müzesi ile 1 km (0,6 mil) ve Nal Şekilli Bina ile 1,2 km (0,7 mil) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere hafta içi 7.00 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

170 klimalı oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirler için özel banyoda derin küvetler ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri. Misafirlerimize masa, elektrikli su ısıtıcıları ve telefon ile ücretsiz şehir içi telefon görüşmesi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için ofis, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Ivanovo bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 1550 m2 alanda konferans alanı sunmaktadır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Economy
Economy İki Ayrı Yataklı Oda
Economy
Economy Tek Kişilik Oda
Business
Business İki Ayrı Yataklı Oda
Stüdyo
Stüdyo
Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Standard İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Business Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x