Amakhosi Safari Lodge and SPA

Pongola
Amakhosi Safari Lodge and SPA Genel
Amakhosi Safari Lodge and SPA Genel
Amakhosi Safari Lodge and SPA Genel
Amakhosi Safari Lodge and SPA Genel
Amakhosi Safari Lodge and SPA Genel
Image More +47 fotoğraf
Amakhosi Safari Lodge and SPA
Entrance Kwazulu Private Game Reserve (On the farm Vergelegen) , Pongola

Amakhosi Safari Lodge and SPA misafirlere Pongola bölgesinde, nehir üzerinde ve Mkuze Şelaleleri Av Hayvanı Koruma Alanı ile yaya olarak 9 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu 5 yıldızlı küçük otel Pongola Golf Sahası ile 24 mi (38,6 km) ve Pongola Alışveriş Merkezi ile 24,1 mi (38,7 km) mesafede.

Küçük otelin restoran misafirlere içecek servisi yapılan bar/oturma salonu, bahçe manzarası ve açık havada yemek servisiyle dikkat çekiyor. Ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Misafirlerimize her gün tam servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 8 klimalı odada minibar mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Özel banyo ve ayrı küvet ve duş ile derin küvetler ve geniş duş başlıkları. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve ayrı oturma alanı gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Safari sırasında yerel doğal yaşamı gözlemleyin, sonra 2 açık yüzme havuzu ile serinleyin. Bu küçük otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, bebek bakımı (ücretli) ve düğün organizasyonu hizmeti sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Luxury
Luxury Süit, 1 Yatak Odası, Buzdolabı, Nehir Manzaralı
Room
Süit, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Buzdolabı, Nehir Manzaralı
Room
Villa
Room
River Suites Fullboard

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x