Amaka Ocean Living Lodge

Güney Pasifik Kıyısı, Golfito
Amaka Ocean Living Lodge Genel
Amaka Ocean Living Lodge Öne Çıkan Resim
Amaka Ocean Living Lodge Dış Mekan
Amaka Ocean Living Lodge Dış Mekan
Amaka Ocean Living Lodge Dış Mekan
Image More +34 fotoğraf
Amaka Ocean Living Lodge
Marina Golfito Golfito Güney Pasifik Kıyısı, Golfito

Amaka Ocean Living Lodge misafirlere Golfito merkezinde, Golfo Dulce ve Golfito Marinası yakınında konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Port Captain ile 0,1 mi (0,2 km) ve Fortunato Atencio Stadyumu ile 0,3 mi (0,4 km) mesafede.

La Playa, Amaka Ocean Living Lodge misafirlerine yemek servisi yapıyor. Barda/oturma salonunda ve plaj barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli tam kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 10 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda duş kabini vardır. Misafirlerimize dizüstü bilgisayar saklamaya uygun emanet kasası ve telefon ile ücretsiz şehir içi telefon görüşmesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için çamaşırhane ve asansör vardır. Golfito bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 1292 m2 alanda konferans alanı ve toplantı odası sunmaktadır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Tek Kişilik XL Yatak
Dört
Dört Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x