Amadha Villas Retreat

Krabi
Amadha Villas Retreat Genel
Amadha Villas Retreat Genel
Amadha Villas Retreat Öne Çıkan Resim
Amadha Villas Retreat Dış Mekan
Amadha Villas Retreat Dış Mekan
Image More +56 fotoğraf
Amadha Villas Retreat
1009 Soi 1, Moo 2, Ao Nang , Krabi

Krabi bölgesindeki Amadha Villas Retreat konaklamanızda, Ao Nang Plajı ve Ruh Dağı ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Nopparat Thara Plajı ile 3,9 mi (6,3 km) ve Doğu Railay Plajı ile 4 mi (6,5 km) mesafede.

Misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapılan Earth-to-Art Restaurant restoranı uluslar arası mutfak alanında uzman. Ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır.

Misafirler buzdolabı ve Akıllı televizyonlar bulunan 17 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Select Comfort yatağınızda Mısır pamuklu çarşaf takımı vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve ortak alanda televizyon sunulmaktadır. Ücretsiz servis sizi yakındaki plaja veya alışveriş merkezine ulaştıracak.

Misafirler için limuzin hizmeti, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi sınırlı saatlerde ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Apart Daire, 2 Yatak Odası, Havuz Kullanımı
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, Balkon
Room
Deluxe Villa, 2 Yatak Odası, Sigara İçilmez, Kişiye Özel Havuzlu
Room
Family Oda, Balkon

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x