Amadei Hotel Promenade

Pesaro
Amadei Hotel Promenade Yerinde Yemek
Amadei Hotel Promenade Banyo Tipleri
Amadei Hotel Promenade Banyo Tipleri
Amadei Hotel Promenade Banyo Tipleri
Amadei Hotel Promenade Lobi
Image More +6 fotoğraf
Amadei Hotel Promenade
Viale Trieste 115 , Pesaro

Amadei Hotel Promenade misafirlere Pesaro merkezinde, Spiaggia di Ponente yakınında ve Spiaggia di Levante ile yürüyerek 2 mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan otel Misano World Circuit Marco Simoncelli ile 16,9 mi (27,3 km) ve Teatro Rossini ile 0,5 mi (0,8 km) mesafede.

Otelde yemek servisi yapan bir kahve dükkânı/kafe bulunuyor. Barda/oturma salonunda ve plaj barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır. Açık büfe kahvaltı servisi hafta içi 7.00 ve 9.30, hafta sonu 7.30 ve 10.00 arasında ücretli olarak yapılmaktadır.

Misafirler için 39 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Kiralık bisiklet gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, genel oturma odası ve bisiklet saklama alanı sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, valiz dolabı ve asansör mevcuttur. (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Economy
Economy Oda
Classic
Classic Oda, Deniz Manzaralı
Superior
Superior Oda, Deniz Manzaralı
Room
Classic Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x