AM Beach House near Sea

Thrace, Nea Propontida
AM Beach House near Sea Genel
AM Beach House near Sea Öne Çıkan Resim
AM Beach House near Sea Dış Mekan
AM Beach House near Sea Dış Mekan
AM Beach House near Sea Dış Mekan
Image More +21 fotoğraf
AM Beach House near Sea
Nea Propontida Thrace, Nea Propontida

Bu tatil evi konaklamanızda Nea Propontida bölgesinde, Antik Olynthos ile 11,7 km (7,2 mi) ve Petralona Mağarası ve Antropoloji Müzesi ile 20,4 km (12,6 mi) mesafede olacaksınız. Bu tatil evi Kalithea Plajı ile 30,5 km (19 mil) ve Thessaloniki Science Center & Technology Museum ile 49,6 km (30,8 mil) mesafede.

Bu tatil evi misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Misafirlere içecek servisi yapan bar/oturma salonu ve 2 plaj barı bulunmaktadır. Misafirlere her gün 9.00 ve 10.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Klimalı bu tatil evinde mutfak var. Size özel, mobilyalı balkonlu vardır. Keyifli vakit geçirmeniz için ücretsiz kablosuz İnternet ve 28-inç düz ekran televizyon var. Misafirlerin konforu için buzdolabı ve kahve/çay makinesi sunulmaktadır; ayrıca kat hizmetleri her konaklamada bir kere verilmeketdir.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için valiz dolabı, ortak kullanılan alanda bir mikrodalga fırın ve ortak kullanılan alanda bir buzdolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Comfort
Comfort Ev, 3 Yatak Odası, Sigara İçilmez, Deniz Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x