Alykes Hotel Apartments

Teselya Ve Merkez Yunanistan, Marmari
Alykes Hotel Apartments Genel
Alykes Hotel Apartments Genel
Alykes Hotel Apartments Genel
Alykes Hotel Apartments Genel
Alykes Hotel Apartments Genel
Image More +56 fotoğraf
Alykes Hotel Apartments
Marmari Teselya Ve Merkez Yunanistan, Marmari

Alykes Hotel Apartments misafirlere Karystos bölgesinde, plaj yakınında, Marmari Limanı ve Marmari Port ile 10 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu apart daire Megali Ammos Plajı ile 0,8 mi (1,4 km) ve Figia Beach ile 2 mi (3,3 km) mesafede.

Apart dairede belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 8.30 ve 11.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 38 klimalı odada küçük mutfak, buzdolabı ve set üstü ocak bulunmaktadır. Odalarda özel mobilyalı balkon veya avlu bulunur. Ücretsiz kablosuz İnternet vardır, iyi vakit geçirmeniz için 20 inç plazma televizyon sunulur. Misafirlere çekyat gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir. Ayrıca misafirler beşik/çocuk yatağı (ücretsiz) isteyebilmektedir.

Bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve ortak alanda televizyon gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu apart dairede ayrıca tur/bilet desteği ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için valiz dolabı ve resepsiyonda emanet kasası vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard İki Ayrı Yataklı Oda, Deniz Manzaralı
Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, Deniz Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x