Alykanas Beach Hotel by Zante Plaza

Alikanas
Alykanas Beach Hotel by Zante Plaza Öne Çıkan Resim
Alykanas Beach Hotel by Zante Plaza Dış Mekan
Alykanas Beach Hotel by Zante Plaza Dış Mekan
Alykanas Beach Hotel by Zante Plaza Dış Mekan
Alykanas Beach Hotel by Zante Plaza Dış Mekan
Image More +87 fotoğraf
Alykanas Beach Hotel by Zante Plaza
Alykanas Beach Zakynthos , Alikanas

Alykanas Beach Hotel by Zante Plaza misafirlere Zakynthos bölgesinde, plajda, Alykanas Plajı ve Ionian Sea ile 10 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Tsilivi Plajı ile 7 mi (11,3 km) ve Zakynthos Limanı ile 8,9 mi (14,3 km) mesafede.

Bu otel, her şey dâhil oteldir. Fiyatlara otelde sunulan yiyecek ve içecekler dâhildir. Bazı restoranlarda, özel yemekler ve yemek çeşitleri, bazı içecekler ve diğer hizmetler için ücret alınabilir.

Restoranda Alykanas Beach Hotel by Zante Plaza misafirlerine yemek servisi yapılıyor, isterseniz hafif yemek büfesi/şarküteri alternatifi de var. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 135 klimalı odalarda küçük mutfak mevcuttur. Odada iyi vakit geçirmeniz için düz ekran televizyon vardır. Misafirlerimize elektrikli su ısıtıcıları gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya sezonluk açık havuz gibi dinlenme imkânlarından yararlanın. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve piknik alanı vardır.

Misafirler için hızlı çıkış, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Family
Family Stüdyo
Room
Standard Stüdyo, 1 Yatak Odası, Kısmi Deniz Manzaralı
Room
Family Apart Daire, 2 Yatak Odası, Bahçe Manzaralı
Room
Standard Stüdyo Süit, 1 Yatak Odası, Bahçe Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x