Alto Lyon Departamentos

Orta Şili, Providencia
Alto Lyon Departamentos Öne Çıkan Resim
Alto Lyon Departamentos Dış Mekan
Alto Lyon Departamentos Dış Mekan
Alto Lyon Departamentos Dış Mekan
Alto Lyon Departamentos Oda Manzaraları
Image More +28 fotoğraf
Alto Lyon Departamentos
Nueva de Lyon 170 Providencia Orta Şili, Providencia

Alto Lyon Departamentos misafirlere Santiago (Providencia) bölgesinde, Sculpture Park yakınında ve Vivo Panorámico Alışveriş Merkezi ile yaya olarak 4 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu apart daire Drugstore Alışveriş Merkezi ile 0,3 mi (0,4 km) ve Costanera Merkezi ile 0,3 mi (0,5 km) mesafede.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 20 odada mutfak, buzdolabı ve mikrodalga fırın bulunmaktadır. Kablolu ve kablosuz İnternet erişimi ücretsizdir, iyi vakit geçirmeniz için düz ekran televizyon ve kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, derin küvetler ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi ve dinlenebilmesi için açık havuz ve spor salonu bulunmaktadır. Bu apart dairede misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri sunulmaktadır.

Misafirler için hızlı giriş, hızlı çıkış ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Otelden havaalanına transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Stüdyo,
Stüdyo, Şehir Manzaralı
Executive
Executive Apart Daire, 2 Yatak Odası
Room
Executive Apart Daire, 1 Yatak Odası
Room
Superior Apart Daire, 2 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x