Altitude221

High Country, Boorolite
Altitude221 Genel
Altitude221 Genel
Altitude221 Genel
Altitude221 Öne Çıkan Resim
Altitude221 Dış Mekan
Image More +23 fotoğraf
Altitude221
221 Wairere Road High Country, Boorolite

Boorolite bölgesindeki Altitude221 misafirlere kırsal bölgede, Mansfield Hayvanat Bahçesi ve Delatite Bushland Reserve ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu aile dostu oda ve kahvaltı sunan otel Loyola G51 Bushland Reserve ile 8,4 mi (13,6 km) ve Goulburn Valley High Country Rail Trail ile 9,3 mi (15 km) mesafede.

Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirler 3 ayrı ayrı dekore edilmiş odada buzdolabı ve mikrodalga fırın ile evlerinin konforunu yaşayabilir. Yatağınızda kuştüyü yorgan ve kaliteli yatak takımı vardır. Odalarda özel mobilyalı balkon veya avlu bulunur. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için dijital TV kanalları olan 50-inç düz ekran televizyon ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirler için ayrı küvet ve duş olan banyolarda derin küvetler ve geniş duş başlıkları bulunur.

Ailenin golf düşkünü gol sahasındayken açık tenis kortu gibi diğer dinlenme olanaklarından birini deneyin. Bu oda ve kahvaltı sunan otelde misafirlere danışma (concierge) hizmetleri, piknik alanı ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için valiz dolabı, çamaşırhane ve lobide kahve servisi mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Luxury
Luxury Oda, Dağ Manzaralı
Luxury
Luxury Süit, 2 Yatak Odası, Küçük Mutfak, Dağ Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x