Altera Roma Hotel

Provence (bölge), Avignon
Altera Roma Hotel Genel
Altera Roma Hotel Öne Çıkan Resim
Altera Roma Hotel Dış Mekan
Altera Roma Hotel Dış Mekan
Altera Roma Hotel Kahvaltı
Image More +94 fotoğraf
Altera Roma Hotel
13 Avenue Monclar Provence (bölge), Avignon

Avignon bölgesindeki Altera Roma Hotel konaklamanızda, Avignon Festival ve Temple Saint Martial ile 10 dakika yürüme mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Palais des Papes ile 1,6 mi (2,6 km) ve Rue de la Republique ile 0,4 mi (0,6 km) mesafede.

Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün tam servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 17 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve tavan vantilatörü gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu otelde misafilere tur/bilet desteği ve piknik alanı sunulmaktadır. (Ücretsiz) bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken noktalara ulaşmak kolay.

Misafirler için limuzin hizmeti, lobide ücretsiz gazete servisi ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir ve tren istasyonundan alma hizmeti ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

A
A Single room
B
B Double room Standard
F
F Studio (1 double bed)
D
D Double Room Sup
E
E Family Room (2 double beds)
G
G Apartment / Flat (2 double beds)
C
C Twin room (2 single beds)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x