Altera Hotel and Residence

Tayland Doğu Sahili, Pattaya
Altera Hotel and Residence Genel
Altera Hotel and Residence Genel
Altera Hotel and Residence Genel
Altera Hotel and Residence Genel
Altera Hotel and Residence Öne Çıkan Resim
Image More +143 fotoğraf
Altera Hotel and Residence
99/1-2 Moo 9, Tambol Nongprue Tayland Doğu Sahili, Pattaya

Altera Hotel and Residence misafirlere Pattaya merkezinde, Pattaya Plajı ile 1 dakika sürüş mesafesinde ve Walking Street (Yürüyüş Yolu) ile 10 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Jomtien Plajı ile 4,3 mi (6,8 km) ve Pattaya Plajı Yolu ile 0,5 mi (0,8 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için otelde belirli saatlerde oda servisi imkanı sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 189 klimalı odalarda küçük mutfak mevcuttur. Odalarda özel mobilyalı balkonlu bulunur. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için uydu kanalları olan 32-inç LCD televizyon ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Sağlık kulübü, açık havuz ve sauna dâhil dinlenme olanaklarından yararlanmayı unutmayın. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri vardır.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Room with Kitchenette
Grand
Grand Suite Room with Kitchenette
Grand
Grand Suite Pool View Room with Kitchenette
Family
Family Suite Two Bedroom with Kitchenette
Room
Deluxe Pool View Room with Kitchenette
Room
Deluxe City View Room with Kitchenette
Room
Deluxe Pool View Room with Kitchenette (Twin)
Room
Grand Suite with Kitchenette (Twin)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x