Alpinhotel Keil

Plan De Corones, Italian Alps
Alpinhotel Keil Genel
Alpinhotel Keil Genel
Alpinhotel Keil Genel
Alpinhotel Keil Genel
Alpinhotel Keil Genel
Image More +56 fotoğraf
Alpinhotel Keil
Hans v. Perthalerstr. 20 Plan De Corones, Italian Alps

Alpinhotel Keil misafirlere Valdaora bölgesinde, kayak teleferiklerinin yakınında, Dolomit yakınında ve Valdaora di Sotto Kilisesi ile 3 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu aile dostu otel Braies Gölü ile 11,7 mi (18,9 km) ve Kronplatz Tatil Bölgesi ile 3,7 mi (5,9 km) mesafede.

Alpinhotel Keil misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 7.30 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

35 oda mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini ve saç kurutma makinesi vardır.

Kayak alanına yürüme mesafesindeki bu otelde ayrıca açık tenis kortları ve açık havuz sunulmaktadır. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) vardır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Comfort
Comfort Tek Büyük Yataklı Oda (Just Alpine)
Junior
Junior Suite Dolomites View
Family
Family Oda
Room
Tek Kişilik Oda
Room
Superior Tek Büyük Yataklı Oda, Dağ Manzaralı
Room
Junior Suite Family
Room
Superior Tek Büyük Yataklı Oda (Dolomites View)
Room
Süit
Room
Superior Tek Büyük Yataklı Oda, Ek Bina
Room
Comfort Tek Büyük Yataklı Oda, Ek Bina

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x