Alpine Aria

Kalavrita
Alpine Aria Genel
Alpine Aria Genel
Alpine Aria Öne Çıkan Resim
Alpine Aria Dış Mekan
Alpine Aria Dış Mekan
Image More +31 fotoğraf
Alpine Aria
Kalavrita , Kalavrita

Kalavrita bölgesindeki bu apart otel konaklamanızda, Museum of the Kalavryta Holocaust ve Martyrs’ Monument ile 10 dakika yürüme mesafesinde konaklayacaksınız. Bu 4 yıldızlı apart daire Kalavrita Katedrali ile 0,4 mi (0,6 km) ve Kalavrita Anıtı ile 0,8 mi (1,3 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için apart dairede belirli saatlerde oda servisi imkanı sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Bu konforlu apart dairede şömine ve düz ekran televizyon ayrıcalığı yaşayın. Misafirler için buzdolabı, fırın ve set üstü ocak olan mutfak. Keyifli vakit geçirmeniz için ücretsiz kablosuz İnternet sunuluyor. Misafirlerin konforu için emanet kasası, kahve/çay makinesi, telefon ve ücretsiz şehir içi telefon görüşmesi imkanı sunulmaktadır.

Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi ve dinlenebilmesi için sauna ve spor salonu bulunmaktadır. Bu apart dairede ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için resepsiyonda emanet kasası ve lobide kahve servisi vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Comfort Apart Daire, 2 Yatak Odası, Dağ Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x