Alpin Resort Austria

Avusturya Alpleri, Bichlbach
Alpin Resort Austria Genel
Alpin Resort Austria Genel
Alpin Resort Austria Öne Çıkan Resim
Alpin Resort Austria Dış Mekan
Alpin Resort Austria Dış Mekan
Image More +36 fotoğraf
Alpin Resort Austria
Siedlung 142 Avusturya Alpleri, Bichlbach

Bichlbach bölgesindeki Alpin Resort Austria misafirlere dağda, Almkopf Kayak Teleferiği ile 3 dakika sürüş mesafesinde ve Ehrenberg Kalesi Harabeleri ile 14 dakika mesafede konaklama olanağı sunuyor. Bu aile dostu pansiyon Neuschwanstein Şatosu ile 31,4 km (19,5 mi) ve Garmisch-Partenkirchen Kayak Merkezi ile 33,1 km (20,6 mi) mesafede.

Bu pansiyonda, 2 restoran ve kahve dükkânı/kafe dâhil olmak üzere, yemek servisi yapılan çok sayıda mekan var. Misafirlere her gün 7.30 ve 9.30 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

6 odada espresso kahve makinesi ve LCD televizyon mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri bulunur.

Kayak alanına yürüme mesafesindeki bu pansiyonda ayrıca açık tenis kortu ve sauna sunulmaktadır. Bu pansiyonda misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, kayak dolabı ve otelde alışveriş sunulmaktadır. Ücretsiz kayak servisi kayak alanına ulaşımı kolaylaştırır.

Misafirler için hızlı giriş, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için tren istasyonundan otele ücretsiz transfer mevcuttur. Ayrıca ücretsiz otopark bulunur.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Design
Design Apart Daire, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Sigara İçilmez, Dağ Manzaralı
Comfort
Comfort Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Yatak Odası, Sigara İçilmez, Bahçe Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x