Alpha Old Court House

Kochi
Alpha Old Court House Öne Çıkan Resim
Alpha Old Court House Dış Mekan
Alpha Old Court House İç Mekan
Alpha Old Court House İç Mekan
Alpha Old Court House Yerinde Yemek
Image More +17 fotoğraf
Alpha Old Court House
Opposite Coastal Police Station Calvathy Road , Kochi

Alpha Old Court House misafirlere Koçi (Fort Kochi) bölgesinde, Draavidia Art & Performance Gallery yakınında ve Draavidia Art And Performance Gallery ile yaya olarak 9 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Lulu Alışveriş Merkezi ile 12,5 mi (20,1 km) ve Vypeen Island ile 0,6 mi (0,9 km) mesafede.

E&I yemek servisi için müsait, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Misafirler için otelde ayrıca belirli saatlerde oda servisi mevcut.

16 klimalı oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize emanet kasası, elektrikli su ısıtıcıları ve telefon ile ücretsiz şehir içi telefon görüşmesi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi ve dinlenebilmesi için açık havuz ve spor salonu bulunmaktadır. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği vardır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Koçi bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 1325 m2 alanda konferans alanı sunmaktadır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Luxury Süit, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Room
Deluxe İki Ayrı Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x