Alpenlofts

Gastein Vadisi, Bad Gastein
Alpenlofts Öne Çıkan Resim
Alpenlofts İç Mekan
Alpenlofts Oda Manzaraları
Alpenlofts Oda Manzaraları
Alpenlofts Oda Manzaraları
Image More +53 fotoğraf
Alpenlofts
Toscaniniweg 7-12 Gastein Vadisi, Bad Gastein

Alpenlofts misafirlere Bad Gastein bölgesinde, dağda, Gastein Kayak Merkezi ile 1 dakika yürüme mesafesinde ve Nikolauskirche ile yaya olarak 7 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı daire Gastein Buhar Banyoları ile 0,7 mi (1,2 km) ve GC Gastein ile 1,3 mi (2,1 km) mesafede.

Misafirler için 5 ayrı ayrı dekore edilmiş odada mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve fırınlar mevcuttur. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için düz ekran televizyon, uydu kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca istek üzerine oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler sauna gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu dairede ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Çatı
Çatı Katı (Loft)
Çatı
Çatı Katı (Loft) (Tessa A)
Çatı
Çatı Katı (Loft) (Rosa)
Çatı
Çatı Katı (Loft) (Madero A)
Çatı
Çatı Katı (Loft) (Camillo)
Çatı
Çatı Katı (Loft) (Tessa B)
Çatı
Çatı Katı (Loft) (Madero B)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x