Alpenlandhof

Avusturya Alpleri, Untertschern
Alpenlandhof Genel
Alpenlandhof Genel
Alpenlandhof Genel
Alpenlandhof Genel
Alpenlandhof Öne Çıkan Resim
Image More +65 fotoğraf
Alpenlandhof
Thermalweg 3-5 Avusturya Alpleri, Untertschern

Alpenlandhof misafirlere Bad Kleinkirchheim bölgesinde, golf sahasına yakın, Bad Kleinkirchheim - St. Oswald Kayak Alanı ile St. Kathrein Termal Spa 5 dakika yürüme mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu golf dostu otel Millstatter Gölü ile 8,9 mi (14,4 km) ve Maibrunn Kayak Teleferiği ile 0,3 mi (0,5 km) mesafede.

Misafirlere her gün 7.30 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 35 odada mutfak, buzdolabı ve set üstü ocak bulunmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için düz ekran televizyon, uydu kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere emanet kasası ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca istek üzerine oda/kat hizmeti verilmektedir.

Kayak alanına yürüme mesafesindeki bu otelde ayrıca kiralık bisiklet sunulmaktadır. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve kayak dolabı sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, valiz dolabı ve kütüphane mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Apart
Apart Daire, 1 Yatak Odası (Excl. Cleaning Fee 90 Euro)
Apart
Apart Daire, 2 Yatak Odası (Excl. Cleaning Fee 90 Euro)
Stüdyo
Stüdyo ( Excl. Cleaning Fee 85 Euro)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x