Alpenhof St Jakob

Avusturya Alpleri, Unterrotte
Alpenhof St Jakob Genel
Alpenhof St Jakob Genel
Alpenhof St Jakob Genel
Alpenhof St Jakob Genel
Alpenhof St Jakob Genel
Image More +81 fotoğraf
Alpenhof St Jakob
Innerrotte 35 Avusturya Alpleri, Unterrotte

Alpenhof St Jakob misafirlere Sankt Jakob in Defereggen bölgesinde, kayak teleferiklerinin yakınında, Defereggen Vadisi yakınında ve St. Jakob Kayak Merkezi ile 2 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Brunnalm Teleferiği ile 1,1 mi (1,8 km) ve Brunnalmbahn ile 1,1 mi (1,8 km) mesafede.

Alpenhof St Jakob misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler için minibar olan 84 oda mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj sunulmaktadır. Misafirlerimiz kapalı havuz, sauna ve spor salonu gibi eğlenme ve dinlenme imkânlarımızdan yararlanabilir. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, kayak dolabı ve tur/bilet desteği vardır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Classic
Classic Tek Büyük Yataklı Oda
Comfort
Comfort Oda
Junior
Junior Tek Büyük Yataklı Oda
Junior
Junior Büyük Yataklı Tek Kişilik Oda, 1 Çift Kişilik Yatak
Tek
Tek Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x